Despre Noi

Calatorii
+ 150
Clienti fericiti
+ 800
logo

Oamenii ne aleg pe noi pentru că suntem specializați în închirierea de microbuze în București!

Toate minivan-urile noastre sunt dotate cu toate facilitățile necesare pentru ca tu și cei din grupul tău să puteți călători și aventura oriunde, dar cu maximum de confort. Strânge-ți prietenii, familia și minimul necesar și pleacă la drum! Când ajungi nici măcar nu trebuie să stai ore în șir să îți pregătești cortul, trebuie doar să te relaxezi și să te bucuri de VANcanță!

Victor Alexandri, CEO of Bucharest Van Rentals

DESPRE BUCHAREST VAN RENTALS

Noi vă oferim doar autovehicule de ce mai bună calitate. Toate microbuzele și minivan-urile de 8 pasageri au cutie manuală și sunt dotate cu aer condiționat, servodirecție, închidere centralizată și sisteme audio moderne. Toate sunt curate, bine întreținute și nu au niciun însemn sau reclamă publicitară pe ele.

Nicio cerere din partea clienților nu este pentru noi imposibil de realizat. De fapt, putem spune că ne considerăm o companie cu oameni ce au o atitudine pozitivă, proactivă. Astfel că indiferent care sunt nevoile sau cerințele dvs. particulare, noi vom putea să vă oferim o soluție ce va face planificarea logistică a călătoriei dvs. să pară o bagatelă.

Este bine să știți că noi nu suntem o agenție de rent a car. Noi deținem și întreținem toate microbuzele și minivan-urile flotei noastre, ceea ce înseamnă că putem oferi un serviciu personalizat complet tuturor clienților noștri. În plus, datorită faptului că suntem specializați exclusiv în închirierea de microbuze, înțelegem și cunoaștem perfect ce este cel mai important și valoros pentru clienții noștri.

Beneficiile majore ale închirierii unui minivan de pasageri

Microbuzul nostru Mercedes este soluția optimă atunci când vorbim despre transportul unui grup de până la pasageri.
Mai mare decât majoritatea taxiurile de tip maxi, Mercedesul nostru de 8 locuri are dotări de lux și este special creat pentru confortul și siguranța ta.

  • Capacitatea de a transporta până la 8 pasageri
  • Călătorești elegant, într-un autovehicul spațios și cu toate dotările necesare
  • Loc suficient de mare pentru bagaje
  • Flexibilitatea programului, pentru că poți merge unde vrei și când vrei
  • Este o soluție foarte economică atunci când călătorești cu familia sau într-un grup

Get in touch

Our team

Team members are always full of responsibility

AVETI INTREBARI?

NU EZITA SĂ NE CONTACTEZI...

SUNA ACUM

0722552391 or 0721275731